Hvorfor skal du vælge adgangskontrol?

Listen af grunde til at vælge adgangskontrol er lang, men en af de åbenlyse grunde er muligheden for at have fuld kontrol over, hvem der færdes, rundt I virksomheden. Med adgangskontrol kan du styre hvilke medarbejdere, der skal have hvilke rettigheder. Det betyder, at du kan give bestemte medarbejdere adgange til dele af virksomheden.

Du kan styre sikkerhedsniveauet og bestemme hvor og hvornår en medarbejder, håndværker eller besøgende skal have adgang.Moderne adgangskontrolsystemer kan i dag meget mere end bare at lukke folk ind. De kan integreres i hele virksomheden – styre elevatorer, mødebooking, belysning og selv i kantinen kan den bruges til at holde styr på medarbejdernes regning. De bygger på moderne systemer, der er brugervenlige og kan styres fra computere, tablets og smartphones.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Fleksibelt, tidsbesparende og sikkert

  Engang var adgangskontrol dyrt og tidskrævende og derfor forbeholdt meget store firmaer. I dag er produkterne billige og brugervenlige og kan tilpasses alle typer og størrelser af virksomheder.

  Som administrator af et adgangskontrolsystem kan du nemt og sikkert administrere brugere og døre i dit system. Nye medarbejdere oprettes med få klik, ligesom mistede adgangs ”nøgler” hurtigt slettes og sikkerheden bevares. Adgangs ”nøglerne” fås i mange udformninger så som brikker, kort, armbånd, og små chip til at sætte i f.eks. mobilcoveret.

  Mange muligheder

  Adgangskontrol fås fra mange producenter, der hver især har sine styrker og svagheder. Vi leverer systemer fra mange forskellige producenter som f.eks. Ruko Smart air, Salto, SimonsVoos, Paxton, Conlan, Dorma og mange flere. Med så mange forskellige adgangskontrol-systemer er det vigtigt at vælge det rigtige. Vi kommer altid ud og får en snak med jer om jeres behov samt besigtiger den bygning I vil have sikret. På den måde får i et system, der passer til jeres behov.

  Imødekommende

  Vi er imødekommende, servicemindede og holder altid en aftale

  Professionelle

  Vi går op i et professionelt og sikkert stykke arbejde

  Kvalitetsbevidste

  Kvalitet er vigtigt for at få den bedste og langtidsholdbar løsning