Låsesmed for Erhverv

Vi dækker alle erhverv

Hos Sjællands Låseteknik sikrer vi alle typer erhverv. Om det er en lille butik på gågaden eller en stor produktionsvirksomhed, har vi ekspertisen, der skal til for at finde den rigtige løsning. Det er meget forskelligt, hvilke krav virksomheder har og i mange tilfælde har forsikringen stillet krav om et specifikt sikringsniveau. Vi ved, hvad der skal til for at opfylde forsikringens krav, og vi laver gerne et sikringstjek af virksomheden gratis og uforpligtende.

 

Sjællands Låseteknik leverer en stærk sikring af både inventar og personale. Med de nyeste mekaniske og elektroniske sikringssystemer er der mange muligheder, der gør hverdagen både sikker og komfortabel. Automatisk låsning af døre, elektronisk styring af nøgler og adgangsbrikker eller elektronisk logbog er nogle af de mange muligheder moderne sikringssystemer kan tilbyde.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Kvilitetsgaranti

  Vi er certificeret Ruko-forhandler. Med det nyeste i både mekanisk og elektronisk sikring er det muligt at lave en stærk sikring, mens man bevarer enkeltheden og komforten for brugerne. Sammen med vores professionelle samarbejdspartnere leverer vi også komplette løsninger med alarmer, videoovervågning, tågesikring mm. Så er man sikker på at det hele arbejder godt sammen, og gør det så let for slutbrugeren som muligt.

  Vi får pris og kvalitet til at hænge sammen

  Med en kombination af de bedste produkter til de rigtige priser samt muligheden for vedligeholdelseskontrakter, sikrer vi, at det produkt vi leverer holder i mange år og med en lav total cost of ownership.

  Imødekommende

  Vi er imødekommende, servicemindede og holder altid en aftale

  Professionelle

  Vi går op i et professionelt og sikkert stykke arbejde

  Kvalitetsbevidste

  Kvalitet er vigtigt for at få den bedste og langtidsholdbar løsning